Over ons

Rijschool Seventeen is actief in het verzorgen van de rijopleiding personenauto categorie B handgeschakeld en automaat in de regio Alphen aan den Rijn e.o. 

Belangrijk bij een goede keuze voor een rijschool in Alphen aan den Rijn, is dat je goed op de prijs let en de kwaliteit van de Rijschool. Dit is ook de reden waarom Rijschool Seventeen uit Alphen aan den Rijn een gratis proefles aanbied, zo kunt u zelf ervaren wat u ervan vindt (dit is geheel vrijblijvend). Wij van Rijschool Seventeen staan garant dat we een goede service bieden, het is voor ons ook zeer belangrijk om op de wensen van de cursist in te gaan en/of rekening mee te houden. Wilt u meer informatie of een gratis proefles? Neem dan direct contact op met Rijschool Seventeen!

Onze instructeur(s)

 

Jessie Steegers

Eigenaar / Instructeur

Hallo, ik ben Jessie Steegers, 21 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Mijn passie voor auto rijden is al ontstaan als klein kind. Ik zat altijd erg graag in de auto. Dit is dan ook de reden waarom ik uiteindelijk een carrière switch, van de autoverkoop naar de rij instructie, heb gemaakt.

Ik vind het geweldig om cursisten te coachen en te begeleiden in het proces van het leren auto rijden.

Wilt u meer informatie over mij? Neem dan gerust contact met mij op via:

T  06 403 605 71

Met vriendelijke groet,

Jessie Steegers